Ünal Ortaokulu

Vizyon: Yüksek standartlarda temel eğitim hizmetlerini zorunlu eğitim çağındaki her çocuğa fırsat ve imkân eşitliği temelinde sunan kamu hizmet birimi olmak.

Misyon: Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, zorunlu eğitim çağındaki bütün çocukları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla, nitelikli eğitimi sağlamaya yönelik, okulların kendi politika ve stratejilerini geliştirmelerine fırsatlar sunan ve gerekli koşulları sağlayan hizmet birimidir.

Başarılar: TR eTwinning Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi 2022 Tübitak 4006 Bilim Fuarı

Saatler: Ders Başlama : 08:30 Der Bitiş : 14:40
Isınma: Kömür Kaloriferi
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 Yılında Merkezi Yerleştirme ile 2 öğrencimiz yerleşti 2023 Yılında tek şube sınıflı okulumuzda 1 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Atletizmde ilçe çeşitli yaş kategorilerinde 1.likler
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tubitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: 4006 Tubitak Bilim Fuarı eTwinning Easter and Other Spring Traditions" (Paskalya ve diğer bahar gelenekleri)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning Easter and Other Spring Traditions" (Paskalya ve diğer bahar gelenekleri)

WEB - https://kulpunalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ünal mah. Ünal Küme Evleri no1 ÜNAL KÖYÜ

Adres - Ünal mah. Ünal Küme Evleri no1 ÜNAL KÖYÜ

Ulaşım Servis ile ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 168 KM İLÇE MERKEZİNE 42 KM UZAKTADIR.