e-Twinning 'LITERATURE ART AND LIFE' Projesi

e-Twinning 'LITERATURE ART AND LIFE' Projesi

Ünal Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Nurgül GÜLER, 8. sınıf öğrencilerimizle "Literature Art And Life" ( Edebiyat Sanat Ve Hayat) isimli bir e-Twinning projesine katılmış bulunmaktadır.   Toplamda 4 ülke (İspanya, Litvanya, Romanya, Türkiye) okullarının birlikte yürüteceği, Ağustos 2023’de başlayan bu projede Ünal Ortaokulu olarak yer almaktan büyük bir gurur duymaktayız.

17.01.2024 62

Bu projede öğrencilerimiz kendilerini farklı bir platformda gösterme ve geliştirme şansı elde etmekle birlikte; her ülkenin edebi ve sanatsal bakış açılarını, farklı kültürleri, dinleri, insanları ve ortak ülkeler arasındaki okuma alışkanlıkları ve edebi eser benzerliklerini öğreneceklerdir. Hatchet ve Wonder isimli dünyada tanınan ve edebiyatta en iyi hayatta kalma hikayesi olarak ödül almış kitapları okuyup, fragmanlar çekilecek. Öğrencilerimiz de online toplantılarla hayatta kalma konusunda kendi hazırladıkları eserleri tanıtacaklar.  2024 Haziran ayı sonlarına kadar olup, 10 ay sürecek olan projemiz boyunca posterler, afişler, logolar, avatarlar ve benzeri birçok etkinlik yapacağız. Bunları yapmak için de multimedya ve web 2.0 araçlarını kullanacağız.

Öğrencilerimiz birbirleriyle iletişim kuracak ve yabancı dilde iletişim becerilerini geliştirecekler, yaratıcılıklarını geliştirecekler, aynı zamanda çalışmalarını nasıl analiz edeceklerini ve organize edeceklerini de bilecekler.

Büyük bir heyecan ile başladığımız uluslararası projemizde öğretmenimiz Nurgül GÜLER ve Ünal Ortaokulu 8-A sınıfı öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

eTwinningeTwinningeTwinningeTwinning